Vineri, 12/04/2024 - 14:07
  357

Curs de instruire, cu prezență fizică și online, a reprezentanților Agenției Naționale de Integritate pentru angajații Instituției Publice Cadastrul Bunurilor Imobile


În rezultatul modificărilor operate în legislația privind declararea averii și intereselor personale, angajații Instituției Publice Cadastrul Bunurilor Imobile, au devenit subiecți ai declarării averii și intereselor personale. Astfel, angajații Instituției urmează să depună către Autoritatea Națională de Integritate declarația propriu zisă conform procedurilor prestabilite.


În acest sens, întru facilitarea depunerii corecte și în termen a declarației de către angajații Instituției, la data de 09.04.2024, în parteneriat și cu suportul Autorității Naționale de Integritate a avut loc ședința de familiarizare cu întregul serviciu electronic disponibil pe pagina web oficială a Autorității Naționale de Integritate (www.ani.md) și procesele necesare pentru completarea corectă a declarației.


Ținem să aducem mulțumiri conducerii Autorității Naționale de Integritate pentru receptivitate și colaborare.Informație oferită de:

Instituția Publică Cadastrul Bunurilor Imobile